Gouden tip voor vrijgezellenfeest in OverijsselAls iemand gaat trouwen, moeten de laatste dagen als vrijgezel natuurlijk uitgebreid worden gevierd. In Nederland is het inmiddels een mooie traditie geworden en daarom is het heel erg leuk om iets te organiseren voor het aanstaande koppel. Toen mijn beste vriend zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd, ben ik ook gelijk onderzoek gaan doen naar een vrijgezellenfeest in Overijssel. Zijn familie en vrienden komen uit het hele land dus het leek mij handig om een vrijgezellenfeest in Overijssel te organiseren. Het moest echt een te gekke dag worden, vooral met veel humor. Dus ik ben om me heen gaan kijken wat er door bekenden van mij al eens is georganiseerd. Toen kwam iemand met de tip om naar de site outdoorunlimited.nl te gaan. ik ben gelijk gaan kijken en het sprak me direct aan. Ik wilde het vrijgezellenfeest in Overijssel zelf wel organiseren, maar het zou wel fijn zijn als er een bedrijf zou zijn wat al een leuk arrangement zou hebben met een grappig thema. Dat leek me wel zo makkelijk. Ik heb zelf niet zo veel ervaring met het organiseren van dergelijke feesten, dus als een goed bedrijf hiermee zou kunnen helpen, zou dat heel mooi zijn. En gelukkig heb ik zo’n bedrijf gevonden in Outdoor Unlimited.

Vrijgezellenfeest in Overijssel: kies een te gek thema

Het vrijgezellenfeest in Overijssel zou in de zomermaanden plaatsvinden, dus het zou wel zo leuk zijn om het buiten te laten plaatsvinden. Maar ik had eigenlijk geen idee wat we zouden moeten doen. Daarom ben ik zo blij dat ik de site van Outdoor Unlimited ben tegengekomen, want hier worden al allerlei dagen aangeboden en ideeën aangedragen. Zo kun je op diverse thema’s klikken, zoals:

  • Gooische vrouwen
  • New Kids
  • Outdoor commando
  • Jackass

Dit zijn allemaal thema’s die heel goed bij onze vriendengroep passen dus ik wist gelijk dat dit de site moest zijn waar ik het vrijgezellenfeest in Overijssel zou regelen. Tenminste, als het een goede organisatie zou zijn. Ik heb direct contact opgenomen om ze een paar vragen te stellen over het vrijgezellenfeest in Overijssel, om te zien wat voor vlees ik in de kuip had. En ik was aangenaam verrast, want ik werd zeer professioneel te woord gestaan en je merkte dat ze alles met hart en ziel organiseren. Daarbij zijn er allerlei mogelijkheden, dus ik wist dat ik het vrijgezellenfeest in Overijssel bij Outdoor Unlimited wilde organiseren.

Een geweldige dag met vrienden

Ik hoefde niet lang na te denken over het thema, want we hebben met de vriendengroep al vaak hard gelachen om New Kids. Daarom sloot dit thema perfect aan bij de vrijgezel. Ik heb alles geregeld en gelukkig was iedereen enthousiast. We hebben hem verrast en meegenomen voor het vrijgezellenfeest in Overijssel. Hij was helemaal overrompeld en kon er heel hard om lachen toen hij zag wat we gingen doen. Er waren allerlei ludieke activiteiten en we werden ontvangen met bier en worst. Dat zette gelijk de toon en daarna konden we onder meer sumoworstelen, handboogschieten en touwtrekken. Dat was al te gek, maar we hebben helemaal in een deuk gelegen toen we de dronkenmansestafette deden. Daarna hadden we een uitgebreide barbecue, dat was perfect om de activiteiten mee af te sluiten. Vervolgens zijn we nog even gaan stappen en iedereen heeft een geweldige dag gehad. Het is een hele bijzondere herinnering waar we nog lang met veel plezier aan terug kunnen denken. Ik kan het echt aanraden om voor een vrijgezellenfeest in Overijssel naar Outdoor Unlimited te gaan, zij regelen alles tot in de puntjes en maken er een geweldig event van.