Ik loop al jaren rond met dezelfde klachten. Ik ben iemand die snel gestrest raakt en hierdoor span ik mijn spieren aan. Ik doe dit ook als ik slaap en heb vaak nachtmerries, hierdoor wordt ik vaak met spierpijn wakker en ben ik nog moe als ik wakker wordt. Zolang ik mij kan herinneren heb ik hier last van en mijn ouders zeggen dat ik dit ook als kind had. Dit probleem is helaas groter geworden de laatste paar jaren. Toen ik klein was kwam dit slechts een enkele keer voor, maar het gebeurde steeds vaker. De laatste twee jaar komt het wekelijks voor en dit zorgt dat ik veel slaapproblemen heb. Ik denk dat het erger is geworden, omdat ik veel stress heb de afgelopen paar jaar. Mijn moeder is al een tijdje ziek en ik maak mij hier veel zorgen over. Ik ben al een paar keer bij een dokter geweest, maar de dokters kunnen niets vinden. Ze zeggen tegen mij dat het door stress komt en dat ik hier wat aan moet doen. Ik let tegenwoordig veel op wat ik eet, ik sport veel en probeer veel te ontspannen, maar het helpt weinig. Mijn vriendin geeft mij bijna elke avond een massage en dit helpt een beetje, maar het probleem lijkt maar niet weg te gaan. Een kennis raadde mij aan om langs te gaan voor acupunctuur in Den Haag. Zij is veel bezig met alternatieve geneesmiddelen en zei dat dit mij goed kon doen. Ik geloof niet zo veel in alternatieve geneesmiddelen, maar ik dacht dat het geen kwaad kon om langs te gaan voor acupunctuur in Den Haag.

Beter slapen na acupunctuur in Den Haag

Ze gaf me de website voor acupunctuur in Den Haag en raadde mij aan om wat over het onderwerp te lezen. Ik bekeek eerst de website van het bedrijf de-wiekslag.nl. Ik zag dat een behandeling voor acupunctuur in Den Haag niet duur is en dat ze verschillende behandelingen aanbieden. Ik vond het fijn om te lezen dat het bedrijf is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. Hierna bezocht ik verschillende pagina‚Äôs over acupunctuur en wat het voor het lichaam en de geest kan doen. Ik vond het erg interessant en wilde een behandeling proberen. Ik nam contact op met De Kristallen Naald en legde ze uit waar ik last van heb. Ze gaven aan dat een behandeling mij kon helpen met mijn probleem. Ze dachten dat ik veel energie in mijn lichaam had, maar dat de energie moeilijk kon bewegen door mijn lichaam. Ik maakte een afspraak voor een paar dagen later. Ik was een beetje zenuwachtig voor mijn afspraak voor acupunctuur in Den Haag en wilde graag zien of het zou helpen. Ik had de afspraak op een donderdag avond na mijn werk. Toen ik aankwam werd ik vriendelijk geholpen en de behandeling startte meteen. De naalden deden geen pijn en na een uur was de behandeling klaar.       

De spanning is minder sterk

Het is ruim twee weken geleden dat ik mijn afspraak voor acupunctuur in Den Haag had en ik slaap sindsdien beter. Ik merk dat ik nog steeds gespannen ben, maar de spanning in mijn lichaam is minder. Waarschijnlijk hou ik het probleem de rest van mijn leven, maar zo kan ik er goed mee omgaan. Als de spanning weer sterker wordt, dan wil ik weer voor een nieuwe behandeling gaan. Voor acupunctuur in Den Haag kan ik De Kristallen Naald aanraden

  • Ik was erg sceptisch, maar de behandeling lijkt goed te helpen
  • Ze hebben behandelingen voor verschillende problemen
  • Ze zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties