Wil jij een geboortekaartje maken? Dan kan dat via tsjipgeboortekaartjes. Zoek hun website maar eens op, zo kun jij gelijk aan de slag om het meest unieke geboortekaartje te maken. Want geboortekaartjes uitzoeken, je moet het regelmatig doen. Althans, het hangt er wel vanaf in welke levensfase je zit en met welke mensen je omgaat. Als jij nog niet eens het besef hebt van wat de geboorte eigenlijk inhoudt en hoe je dus kinderen moet krijgen dan ben jij waarschijnlijk nog niet oud genoeg en is het ook niet nodig om geboortekaartjes te maken. Maar voor veel mensen geldt dit niet. Zij moeten gewoon kaartjes kopen en schrijven als er weer een jongen of meisje is geboren. Soms tot vervelens aan toe. Maar wij vinden het niet veel werk om geboortekaartjes te schrijven, het is toch juist leuk om dit voor iemand te doen? Iedereen is blij als er weer een nieuw kind op de aarde wordt gezet, die heeft dan nog een hele eeuw voor zich om te vullen met mooie ervaringen en misschien gaat dat kind het wel heel ver schoppen, je weet het niet, je kunt het alleen maar hopen. Om de ouders ook te laten weten dat jij het leuk vindt dat het kind is geboren is het niet meer dan logisch om deze op te hangen in bijvoorbeeld jouw toilet of de gang. Maar het is dan wel leuk als deze uniek is , want je wilt natuurlijk niet tien dezelfde kaartjes naast elkaar hebben hangen, dat maakt het eigenlijk alleen maar saai. Dit is precies de reden waarom wij zijn begonnen met dit artikel, om jou te informeren. Wij hebben in dit artikel uiteengezet waarom het niet veel werk is om geboortekaartjes te schrijven. En met name hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw geboortekaartje uniek is en dat de ontvanger niet de zoveelste krijgt die op de vorige lijkt.

Hoe zorg je voor unieke geboortekaartjes?

Ja, het is de vraag hoe jij dus zorgt dat jouw ontvangers de leukste en meest unieke geboortekaartjes kunnen krijgen. Daarvoor is het nodig dat jij om tafel gaat zitten met jouw partner of andere mensen die jou daarbij helpen om vervolgens tot het meest unieke kaartje te komen. Wordt het een blauwe of roze achtergrond? Dat hangt natuurlijk af van het geslacht van het kind, een jongen of meisje. Je weet dit allemaal niet van te voren, daarom kun je pas beginnen met het maken van jouw geboortekaartje als het kind ter wereld is gebracht. 

Tot slot wat tips

Hoewel natuurlijk in dit artikel is omschreven dat een geboortekaartje uniek met zijn, hoeft dit natuurlijk niet perse zo te zijn. Het gaat er immers vooral om dat mensen weten dat jij een jongen of meisje hebt gekregen. Belangrijk is in ieder geval het volgende als het om geboortekaartjes gaat: ik

  • Zorg dat je de tekst niet klakkeloos overneemt van een ander kaartje
  • Zorg voor een unieke foto of uniek plaatje
  • Kies niet altijd voor wit, blauw of roze, kies eens wat anders
Deze laatste korte alinea zorgt er hopelijk voor dat je al een beetje in de goede richting bent geduwd. Tuurlijk is het lastig om een goed geboortekaartje te ontwerpen, maar na het lezen van dit artikel moet dit wel lukken! Geboortekaartjes ontwerpen was nog nooit zo makkelijk!