Als je een roker bent, dan inhaleer je dagelijkse een flinke hoeveelheid rook. Dit inhaleer je over je longen, waardoor je deze longen zwart kleurt. Hoe langer je rookt, des te donkerder zullen je longen worden. De rook die je inhaleert via tabak zit vol met ongezonde stoffen. Het is daarom beter om te ‘roken’ zonder dat je rook inhaleert. Wat als je bijvoorbeeld een damp kon inhaleren en uitblazen? Dat is precies wat er gebeurt als je gebruik maakt van een elektrische sigaret van EA Sigaret. Als je namelijk een elektrische sigaret rookt, dan inhaleer je de damp die vrijkomt wanneer er een vloeistof, de zogenaamde e liquid, wordt verhit. Als je van een afstand een kijkje neemt naar een roker en een vaper, dan lijkt het alsof beide roken. De damp van een vaper is niet altijd te onderscheiden van rook. Maar het is wel degelijk een verschil, want de ene blaast rook uit dat tot stand is gekomen door de verbranding van tabak en de ander blaast een damp uit die tot stand is gekomen door het verhitten van vloeistof. Nu kun je je wel voorstellen dat het inhaleren van rook sowieso minder gezond is dan het inhaleren van damp. Daar komt bij dat de rook die je inhaleert bij het roken van tabak ook nog eens vol zit met teer en andere nare stofjes. De damp die vrij komt bij een elektronische sigaret bevat echter veel minder ongezonde stoffen. Dus als je graag een rookloos bestaan wilt creĆ«ren, maar niet direct wilt stoppen met roken, dan is het een idee om een elektrische sigaret aan te schaffen. Het lijkt immers alsof je nog gewoon rookt en dankzij de e liquid met nicotine, krijgt je lichaam ook nog altijd de stof binnen waar het aan verslaafd is. Het voordeel van een elektrische sigaret, naast de gezondheidsvoordelen, is dat je in principe blijft roken. Het is alleen geen rook meer, maar een damp. Maar voor je gevoel steek je dus nog steeds een sigaret op, alleen heb je geen aansteker meer nodig om de elektrische sigaret aan te steken. Dat betekent dat je na de maaltijd of bij de koffie nog steeds een sigaret kunt ‘opsteken’. Als je na een wilde stoeipartij tussen de lakens even wilt ontspannen met een sigaretje zoals je dat gewend bent, dan kan dat dankzij de elektrische sigaret. Dat maakt het dus ook makkelijker om te stoppen met het roken van tabak.

Een elektrische sigaret bestel je eenvoudig online

Een ander voordeel van elektronisch roken is dat je de nodige materialen gewoon online kunt bestellen via een webwinkel als EA Sigaret. Alles wat je nodig hebt kun je toevoegen aan de winkelwagen op ea-sigaret.nl. Dat betekent dat je via deze site niet alleen een elektrische sigaret kunt kopen, maar ook:

  • Coils
  • E liquids 
  • Clearomizers
  • Batterijen

Alles wat je nodig hebt om elektronisch te kunnen roken bestel je eenvoudig online. 

Bestel online en begin direct met elektronisch roken

Je kunt via de site bijvoorbeeld ook een starterskit bestellen. Deze krijg je dan de volgende werkdag toegestuurd en vervolgens kun je direct beginnen met roken.