Het is weer zover: carnavalstijd. Als je in Limburg of Brabant woont, weet je wel wat dat betekent: het grootste feest van het jaar. Ook de allerkleinsten willen daar natuurlijk aan meedoen. En wat is er voor een kind leuker dan zich te verkleden? Bij Party-Time in Weert weten ze daar alles van. Party-Time is een feestwinkel en kadoshop. Naast een breed assortiment carnaval outfits voor volwassenen hebben ze ook een ruime keuze in carnaval kinderkleding. Voor degenen die in de buurt van Weer wonen is het natuurlijk het leukste om naar de winkel te komen en lekker rond te neuzen tussen de rekken en het één en ander te passen. Woon je niet in de buurt van Weert: niet getreurd: Party-Time heeft ook een webshop waarin het gehele assortiment te vinden is. Bij bestellingen vanaf 50 euro is de verzending zelfs gratis! Ook dit jaar was ik dus weer op zoek naar carnaval kinderkleding voor mijn jongste dochter van drie en mijn zoon van vijf. Ze vieren carnaval op school en op de opvang en gaan in het weekend ook mee met pap en mam naar het buurthuis. Natuurlijk wil je niet elk jaar dezelfde carnaval kinderkleding. Ze groeien er ook uit, dus dat kan sowieso niet. Elk jaar probeer ik carnaval kinderkleding te vinden die bij mijn kinderen past. Ze mogen dus zelf aangeven wat ze willen worden: een piraat of ridder, prinses of een bijzonder dier zoals een leeuw of tijger. Het is allemaal al eens voorbij gekomen. Mijn dochter koos dit jaar voor een indianen outfit. Mijn zoon wilde graag als Viking. Ik was blij dat Party-Time zo’n groot assortiment heeft. Ik hoefde ze niet teleur te stellen, want alle wensen konden worden vervuld.

Carnaval kinderkleding passen in de winkel in Weert

Om zeker te weten dat de carnaval kinderkleding de juiste maat had, ben ik met mijn kinderen naar de winkel van Party-Time in Weert gegaan. Daar werden we zeer vriendelijk geholpen en mijn kroost kon verschillende pakken passen. Het was een hele leuke middag. Het is zo mooi te zien wat die verkleedkleren doen: meteen gaan ze helemaal op in hun fantasiewereld en spel. Zelf vind ik verkleden ook het leukste aspect van carnaval. Ik vind het best lekker om af en toe een biertje te drinken, maar helemaal laveloos zuip ik me meestal niet. Als je jonge kinderen hebt, wordt dat sowieso minder interessant. Maar het spel van verkleden, ja, daar heb ik wel wat mee. En natuurlijk wil ik dat mijn kinderen daar volop van meegenieten. Je had eens moeten zien wat voor verhalen en spellen ze allemaal verzonnen dit jaar. Heb je ooit een ontmoeting tussen een indiaan en een viking gezien? Het grappige was: ze besloten samen op jacht te gaan op de buurjongen, die zich verkleed had als giraffe. Haha, en toen ze de buit eenmaal te pakken hadden: lachen, gieren, brullen. Natuurlijk was het een spel. En even later zaten ze gebroederlijk met zijn drieën op de glijbaan. Zo gaat het dan ook wel weer met kinderen. Als mijn kinderen weer verder groeien en de kleding niet meer passen dan geef ik het altijd door. Bij ons in het buurthuis is een maand voor carnaval altijd een inzamelpunt. Mensen met minder geld kunnen dan de kleding van vorig jaar ophalen en opnieuw inzetten.

Thema’s van carnaval kinderkleding

Party-Time heeft carnaval kinderkleding beschikbaar in de volgende thema’s:

  • piraat
  • indiaan
  • cowboy/cowgirl
  • politie/boef
  • dieren
  • sprookjes
  • halloween
  • holbewoner
  • viking
  • clowns

Ben je ook op zoek naar carnaval kinderkleding? Kijk dan snel op de website van Party-Time: http://www.party-time.nl/carnaval-kinderkledingLees meer…