Rijlessen in RotterdamVorige week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs, ik had rijlessen in Rotterdam. Ik ben iets ouder dan veel andere startende bestuurders, want ik ben nu 24 jaar oud. Veel van mijn vrienden hebben al een paar jaar hun rijbewijs, maar ik had daar nog geen behoefte aan. Zij wilden graag zo snel mogelijk starten en rijden in een auto. Ik had dat gevoel nooit en voor mij was het een bewuste keuze om later te beginnen. Ik was hiervoor nog aan het studeren en had niet genoeg geld om rijlessen in Rotterdam te nemen. Een rijbewijs halen is erg duur. Een uur rijles kost veel geld en vaak heb je ongeveer 40 uur nodig. Daarnaast moet je ook betalen voor het examen. Voor mij was er ook nog geen reden om rijlessen te nemen, want ik ging met het openbaar vervoer naar mijn studie. Een paar maanden geleden ben ik geslaagd en heb ik een baan gevonden, dit was de reden voor mij om te starten. Met mijn baan kon ik eindelijk genoeg geld opsparen, daar had ik een aantal maanden voor nodig. Ik wilde graag al het geld van te voren op mijn rekening hebben staan. Een andere reden om te starten is dat mijn baan niet gemakkelijk is te bereiken met de bus. Ik moet een keer overstappen, tussendoor 10 minuten wachten en daarna nog 10 minuten lopen naar het pand. Met een auto naar mijn werk gaan is 40 minuten sneller. Op het moment dat ik het geld op mijn rekening staan, ging ik meteen opzoek naar een autorijschool voor rijlessen in Rotterdam. Ik wilde graag een autorijschool met veel ervaring, want ik vond het erg spannend om te beginnen met de lessen.

Via Autorijschool Amber rijlessen in Rotterdam

Ik bezocht online verschillende pagina’s van autorijscholen, maar vond het in het begin lastig om een keuze te maken. Ik vroeg aan mijn vrienden bij welke rijscholen zij lessen hadden aangenomen en of ze het een goede rijschool vonden. Mijn vrienden hadden bij verschillende scholen les genomen, een aantal hadden dat gedaan bij Autorijschool Amber en zij waren allemaal zeer tevreden. Dit leek mij de beste keuze voor rijlessen in Rotterdam en daarom bezocht ik hun website autorijschoolamber.nl. Ik zag op de website een aantal dingen die mij erg positief leken. Tijdens de rijlessen wordt er een video gemaakt van de auto en van de binnenkant van de auto, zo kan je goed zien hoe je hebt gehandeld in situaties. Ik las ook dat ik een instructeur zou hebben tijdens alle lessen, die zou precies weten wat ik nog moest verbeteren. Deze rijschool in Rotterdam leek mij erg goed en ik besloot om een proefles te nemen, zodoende kon ik zien wat ik er van vond. Ik was een beetje gespannen voor de proefles, wat het was mijn eerste les, maar het ging erg goed. Ik vond het een leuke les en ik besloot om rijlessen in Rotterdam bij Autorijschool Amber te nemen.

In een keer mijn rijbewijs

De lessen bij Autorijschool Amber gingen erg goed en ik vond het leuk om te doen. Ik vond het rijden met een instructeur erg fijn, zo konden we veel oefenen met wat ik nog moest verbeteren. De videoafbeeldingen waren erg handig tijdens de rijlessen in Rotterdam. Ik kon op de beelden zien wat goed en fout ging. Ik was erg blij toen ik in een keer mijn rijbewijs haalde. Autorijschool Amber in Rotterdam is erg goed

  • De videobeelden van de rijlessen in Rotterdam helpen om snel te leren
  • Je hebt een instructeur tijdens alle lessen
  • Ik haalde in een keer mijn rijbewijs