Wilt u meer weten over reintergratie Enschede? Dan bent u bij Visie Groep zorg & werk aan het goede adres. Dit bedrijf biedt diverse soorten dienstverlening namelijk:

  • Dienstverlening binnen de zorg: dagbesteding, ambulante begeleiding, reintergratie Enschede. 
  • Werkgevers: reintergratie Enschede zoals outplacement, tweede spoor, loopbaanbegeleiding en preventie. 

Het bedrijf kenmerkt zich door de laagdrempeligheid en de praktische aanpak. Het bedrijf heeft een team van enthousiaste collega’s die dezelfde visie hebben. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf al veel mensen heeft kunnen helpen met reintergratie Enschede. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich door snel te schakelen en te handelen vanuit een natuurlijke drive, bijgestaan door de juiste deskundigheid. Het bedrijf vergroot, versterkt en verkent de mogelijkheden van mensen op het gebied van zorg en werk. 

Reintergratie Enschede

Wanneer u op zoek bent naar reintergratie Enschede kunt u terecht bij de Visie Groep als reintergratie bureau. Het bedrijf heeft veel ervaring op dit gebied en biedt diverse trajecten aan. U gaat samen met een jobcoach werken aan persoonlijke doelen en opzoek naar een werkplek die bij u past. Reintergratie Enschede is mogelijk op drie manieren:

  • Reintergratie Enschede gemeente: dit traject kunt u volgen wanneer u onder de banenafspraak valt. U kunt dan de volgende trajecten volgen: diagnosetraject, voorschakeltraject en jobcoach.
  • Reintergratie Enschede UWV: dit traject kunt u volgen wanneer u een Wajong, WIA, WGA of ziektewet uitkering heeft. Daarbij kunt u de volgende trajecten volgen: werk fit traject, naar werk en jobcoach. 
  • Reintergratie Enschede bedrijven: dit traject kunt u volgen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat of er sprake is van reorganisatie. Hierbij kunt u de volgende trajecten volgen: outplacement, 2e spoor, loopbaanbegeleiding en preventie. 
  • Leerwerklocatie ICT: het bedrijf bezit over een grote ICT leerwerk locatie. Hier is het ook mogelijk om een reintergratie Enschede te volgen. U volgt dan diverse activiteiten op het gebied van ICT.

Voor reintergratie Enschede kunt u goed terecht bij de Visie Groep. Reintergratie zorgt ervoor dat u weer deel kunt nemen aan het arbeidsproces.

Het Bedrijf

Naast reintergratie Enschede kunt u ook bij de Visie Groep terecht voor advies als werkgever. Hiervoor kunt u het bedrijf benaderen met het uitgangspunt van de participatie wet. De doelstelling van deze wet is om zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan te helpen. 

Wanneer u als bedrijf een plek wilt aanbieden aan iemand met een arbeidsbeperking dan komt hier al snel veel bij kijken. De Visie Groep helpt u hierbij en begeleid u door dit traject. Het bedrijf geeft informatie over alle mogelijkheden op dit gebied. Zo kunt u in aanmerking komen voor subsidies, tegemoetkoming van het UWV of een jobcoach die u helpt. 

Wanneer u in aanmerking komt voor een van deze trajecten zal het bedrijf in overleg met het UWV of de gemeente een plan van aanpak opstellen. Dit plan van aanpak zou goedgekeurd moeten worden voordat er gewerkt kan worden aan uw persoonlijke doelen.

Wilt u meer weten over de diensten van het bedrijf dan kunt u hier meer over lezen op de website. Daarnaast kunt u het bedrijf altijd bereiken wanneer u vragen heeft die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie. 

https://www.linkbuildingportal.nl/LB/Linkbuilds/www.visie-groep.nl