Als ondernemers kunt u eigenlijk niet zonder een goede website. Een website laten maken is dan ook heel belangrijk. Hiervoor kunt u terecht bij Webton. Wij kunnen namelijk de perfecte website voor u maken waarbij wij aan alles denken op het gebied van design maar natuurlijk houden we ook rekening met Seo en de vindbaarheid van uw website. Een website laten maken betekent dat u uw bedrijf online zet en dat mensen u dus ook via internet kunnen vinden. Wij bieden bij Webton een zeer uitgebreid aanbod. Of u nu kiest voor een simpele website of een meer complexe website, wij kunnen u helpen met zowel het ontwerp als het bouwen van de website. Negentig procent van de ondernemers, zijn aanwezig op internet. Tegenwoordig is een website laten maken eigenlijk een van de eerste dingen die jonge ondernemers doen. Zonder website heeft u eigenlijk geen bedrijf en dat komt omdat mensen tegenwoordig online op zoek gaan naar producten. Niet alleen negentig procent van de bedrijven zijn online te vinden, ook negentig procent van de mensen zijn online te vinden en dat zal inmiddels wel honderd procent zijn. Hoe vaak mensen het internet afspeuren verschilt per persoon. U kunt bij Webton een website laten maken die u gebruikt om een product aan te bieden, maar u kunt ook een website laten maken die u gebruikt als platform voor een bepaalde uitdrukkingsvorm. Zo maken wij ook persoonlijke websites waarop mensen die bijvoorbeeld kunst maken volgers op de hoogte kunnen houden van wat ze aan doen zijn en waar ze bijvoorbeeld optreden. Bij Webton bent u aan het juiste adres voor:

  • het hele proces van ontwikkeling van uw website
  • wij registreren tevens uw domeinnaam en hostingpakket
  • uniek design voor iedere opdrachtgever
  • SEO waardige content en webteksten
  • integratie contactformulier, maps en social media

Een mooie website laten maken

Natuurlijk wilt u als bedrijf goed vindbaar zijn op het internet. Maar als u een website laten maken wilt, dan is het niet zo dat u ook meteen goed vindbaar bent op het internet. Bij een website laten maken komen namelijk best wel wat dingen kijken. Als u kiest voor Webton, dan maken wij direct een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Een aantal dingen vinden wij namelijk belangrijk om tot een succesvolle samenwerking te komen en deze zullen wij nu met u bespreken. Ten eerste moet uw website iets uitstralen dat past bij het product, de dienst of de stijl die u wil uitdragen. Het is daarom ten eerste belangrijk dat u een goed ontwerp heeft. Ook het ontwerp kunnen wij voor u maken als u bij ons kiest voor een website laten maken. Ten tweede moeten we natuurlijk rekening houden met het soort website dat u wilt laten maken. Een webwinkel vraagt om heel andere maatregelen dan een persoonlijke website. Bij een webwinkel zullen er ook meer complexe systemen moeten worden geïntegreerd zoals betaalsystemen en bestelprogramma’s. Een website laten maken is dus een vak apart en de volgende factor die heel erg belangrijk is, is hoe gaan we er voor zorgen dat de mensen u ook vinden? Vaak komen bedrijven naar ons toe die al een website hebben maar die klagen over het feit dat ze niet goed vindbaar zijn. Ze willen graag dat hun website beter vindbaar wordt. Ook daar kunnen wij u bij Webton mee helpen, want wij doen tevens actief aan Seo en linkbuilding. Zoekmachine optimalisatie is onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Zonder Seo kunt u weinig van uw website verwachten, zeker wanneer u een product verkoopt dat door veel andere bedrijven ook wordt aangeboden. De concurrentie is namelijk op sommige gebieden heel erg groot en daar moet u wel tegenop kunnen. Wij maken dan ook altijd eerst een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en daarna kunnen wij kijken hoe we uw website zullen bouwen en waar we allemaal rekening mee zullen houden.

Een website laten maken in de juiste stijl

Een website laten maken in de juiste stijl is belangrijk en daarvoor bent u hier helemaal goed want wij hebben veel ervaring met het bouwen van de website die uitdrukking geeft aan wat u wilt vertellen en het product of de dienst die u aanbod goed tot zijn recht laat komen. Een klacht die we vaak horen van mensen die aankloppen bij een bedrijf om een website te laten maken is dat ze eigenlijk nadat de website af is, in het diepe worden gegooid. Het ontbreekt dan aan de nazorg van dergelijke bedrijven om ook nadat de website in de lucht is, te helpen met het aanpassen ervan. Wij zeggen bij Webton namelijk altijd: u werkt niet aan maar in uw website. Daarmee bedoelen wij dat u altijd moet werken in uw website en dat u deze continue moet blijven verbeteren zodat u ook vindbaar blijft. Een website die niet in beweging is, zal automatisch minder vindbaar zijn. Daarom is het belangrijk dat er altijd veel gebeurt op het gebied van sociale media zoals het plaatsen van blogs en posts op de website. Het integreren van sociale media op de website is heel erg belangrijk en als u zaken doet met Webton, dan staan wij ook nadat wij uw website hebben gebouwd nog voor u klaar om u te helpen. Onze nazorg houdt in dat u ons altijd makkelijk en snel kunt bereiken. Een goede website laten maken dat u bij Webton internetdesign.