Het afgelopen jaar heb ik mijn kantoor helemaal niet meer gezien. Ik meende aan het begin van de coronacrisis dat het een kwestie van weken zou worden voordat wij weer op kantoor konden gaan werken, maar inmiddels zijn we al meer dan een half jaar aan huis gebonden als het gaat over het werken. Ik heb gemerkt dat ik het echt niet eenvoudig vind om thuis het werk te doen omdat er helemaal geen scheiding meer is tussen werk en prive. Heel vaak merk ik dat mensen denken dat ik toch de hele dag thuis ben en dat ik daarom altijd wel even gebeld kan worden en doorgaans lijdt dat ertoe dat mijn hele dag naar de galemiezen gaat. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik het thuiswerken beter onder de knie kon krijgen en ik ben toen op het web gaan googelen op ‘tips voor thuiswerken’. Ik wilde namelijk graag goede tips voor thuiswerken vinden omdat ik het idee had dat ik echt iets verkeerd deed. Ik heb namelijk gezien dat wanneer je ziet hoe productief anderen kunnen zijn, het niet meer normaal is dat ik nu nog maar heel weinig werk doe. Ik moest daarom kijken of ik tips voor thuiswerken kon vinden waar ik goed mee uit de voeten kon. Ik heb gemerkt dat wanneer je tips voor thuiswerken zoekt op het internet, je al heel snel bij de site van thuiswerken.com komt en deze pagina heb ik daarom ook met veel interesse bekeken. Ik heb gemerkt dat de tips voor thuiswerken die hier gegeven worden, echt heel goed zijn en ik ben daarom heel content met het feit dat ik deze pagina gevonden heb. Mocht u ook graag goede tips voor thuiswerken willen vinden, dan raad ik u deze pagina sterk aan omdat de mensen die deze pagina hebben gemaakt, echt goede tips voor thuiswerken hebben gegeven. Ik heb deze tips voor thuiswerken goed doorgelezen en ik heb gemerkt dat ik al heel eenvoudig een aantal dingen anders kon gaan doen zodat ik meer uit mijn dag kon halen. Ik ben daarom ook blij dat ik mij even verdiept heb in hoe ik mijn werkhouding kon verbeteren en dat ik dus ben gaan zoeken naar goede tips voor thuiswerken. 

Deze tips voor het thuiswerken zijn echt de moeite waard

Wat ik gemerkt heb, is dat wanneer je gaat zoeken naar goede tips voor thuiswerken, je heel snel heel oppervlakkige tips voor thuiswerken vindt. Daar was ik niet naar op zoek want ik ben zelf ook niet achterlijk dus ik snapte bijvoorbeeld ook wel dat tips voor thuiswerken zoals ‘sta vroeg op zodat je een lange dag hebt’, beter zouden zijn dan wanneer je de hele dag in je nest bleef liggen. 

Wilt u ook efficiĆ«nter kunnen werken? 

Mocht u ook graag efficiƫnter kunnen werken, dan kunt u altijd even:

  • Naar thuiswerken.com surfen 
  • Lezen wat u hier aan handige tips voor het thuiswerken kunt vinden 
  • Een keer kijken welke tips u in het dagelijks leven wilt gaan toepassen

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft om meer uit uw dag te halen.