Toen ik laatst solliciteerde voor een baan in de bouw, kreeg ik te horen dat ik de baan kon krijgen, mits ik bereid was om mijn vca halen te gaan. Dat leek mij een goede afspraak en ik ben daarom meteen gaan kijken waar ik mijn vca halen kon. Ik moet bekennen dat ik niet echt een goede leerling was op school dus hoe beter ik begeleid kon worden tijdens het studeren voor het vca examen, hoe beter dat voor mij zou zijn. Ik wilde echter graag aan de slag gaan in de bouw, dus ik ben gaan kijken waar ik mijn vca halen kon. Toen ik op het internet ging googelen, kwam ik al heel snel terecht op de site VCA-Cursus.com. Deze site bood mij een wereld aan nuttige informatie en mogelijkheden. Vandaar dat ik dit even ben gaan doornemen. Ik had al snel in de gaten dat ik hier waarschijnlijk heel goed mijn vca halen kon. Ik heb daarom even contact gelegd met de mensen van deze site en ik heb hen gezegd dat ik graag mijn vca halen wilde. Dat was heel goed mogelijk. De cursus startte namelijk meerdere keren per jaar en als ik wilde kon ik de volgende week al beginnen op een locatie bij mij in de buurt. Het fijne aan het vca halen via dit bedrijf is namelijk dat ze de cursus in het hele land geven. Dat zorgt ervoor dat je nooit ver hoeft te reizen wanneer je je vca halen wilt. Ik heb mij daarom ook meteen opgegeven voor deze cursus en een week later zat ik al in de auto op weg naar de cursusdag. Ik ben blij dat ik alles zo snel heb kunnen regelen, want voor mijn baas gold ook dat hoe sneller ik mijn diploma op zak had, hoe beter het voor hem en mij zou zijn.

Ik kon hier in een keer mijn vca halen

De vca cursus bestaat uit een dag. Op de dag zelf word je ’s ochtends onthaald met een kopje koffie en als je dit achter de kiezen hebt, begint de les. De les wordt gegeven door mensen die veel verstand van zaken hebben. Ze hebben allemaal ook praktijkervaring waardoor je dus niet alleen maar theorie leert, maar ook veel praktijkvoorbeelden te zien krijgt. Deze worden vertoond op een groot scherm en vervolgens krijg je dan vragen over deze situaties. Zo kun je je vca halen aan de hand van praktijklessen als het ware en dat werkte voor mij heel erg goed. Ik kon heel goed meedoen in de les en dat was heel prettig om te merken. Aan het eind van de dag krijg je een proefexamen voor je vca en daarna krijg je dan het uiteindelijke examen. Ik kon op deze manier in een keer mijn vca halen. Dat was heel prettig. Mocht u ook uw vca halen willen, dan raad ik u aan om even naar VCA-Cursus.com te komen kijken. Hier kunt u zich eenvoudig opgeven voor een cursus bij u in de buurt.

Ik weet nu hoe ik de veiligheid op mijn werk moet bewaren

Wanneer u ook graag wilt leren hoe u veilig kunt werken, kunt u altijd een keer naar de site van VCA-Cursus.com komen surfen. Hier kunt u:

  • meer lezen over de cursussen die men hier aanbiedt
  • u inschrijven voor een van de lesdagen op locatie
  • de vca cursus online volgen

Ik raad dit bedrijf van harte aan omdat men hier heel prettig lesgeeft. Ik ben daarom ook in een keer geslaagd.