[IMG] - havic-kantoormeubelen - Ergonomische bureaustoelEen ergonomische bureaustoel is een must have als u op kantoor werkt of thuis achter uw pc erg veel doet. Een ergonomische bureaustoel zorgt er namelijk voor dat uw lichaam een goede zithouding aanneemt zodat de kans op blessures aanzienlijk of zal nemen. Dat is erg belangrijk want u hebt maar een lichaam en u moet vast en zeker nog heel wat jaartjes zittend werk verrichten. Waarom zou u dan genoegen nemen met een oude stoel of een krukje waardoor u zowat uw rug breekt? Neem hier dan ook nooit genoegen mee maar eis eventueel een ergonomische bureaustoel bij uw werkgever. Leest u dit als werkgever? En wilt u uw kantoor eens aanpassen, veranderen, kortom: ergonomische maken zodat uw werknemers met plezier naar hun werk gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wie wij precies zijn? Klikt u maar eventjes op havic-kantoormeubelen .nl om daar achter te komen. De kans is groot dat u zult worden overgehaald om direct een ergonomische bureaustoel te bestellen en het toeval treft dat dit daadwerkelijk bij ons kan. Kijkt u dan ook vooral even bij de webshop. Dat is de afdeling waar u meet een ergonomische bureaustoel of meerdere kunt bestellen. Klikt u maar aan hoeveel en welke u hebben wilt en vult u vervolgens uw adresgegevens en contactgegevens in. Daarna maakt u het verschuldigde bedrag over via een online betaalservice zoals PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card en dan sturen we het met een beetje geluk dezelfde dag nog uw kant op. Dan kunt u de ergonomische bureaustoel morgen al in huis hebben, of beter gezegd: bij u op kantoor. Dat is het voordeel van online winkelen: u hoeft er de deur niet eens meer voor uit.

Een ergonomische bureaustoel is goed voor uw zithouding

Met een ergonomische bureaustoel brengt u grote verandering aan binnen uw bedrijf. Dankzij de ergonomische bureaustoel zullen klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen en hebt u op een proactieve manier er voor gezorgd dat men zich prettig voelt op hun werk. Fysieke klachten zijn uiteraard nooit leuk maar dergelijke pijntjes kunnen nog relatief snel opgelost worden. Dat is een ander geval als het gaat om mentale lachten. Het zal u allicht verbazen maar als u geen ergonomische bureaustoel hebt, dan kunt u aldus blessures oplopen die ook psychisch hun weerga niet kennen. Mensen raken overwerkt en kunnen zelfs in een depressie belanden. Zeker bij een bedrijf waar dagelijks hard moet worden gewerkt en waar u een winstgevende machine hebt opgebouwd loopt het risico om op die manier werknemers te verliezen uit de roulatie. Dat is natuurlijk een ramp en dat wil u vast en zeker te allen tijde zien te voorkomen. Kiest u daarom voor ons, kiest u voor een ergonomische bureaustoel en vergeet niet om verder te kijken dan uw neus lang is want naast de ergonomische bureaustoel hebben we diverse andere producten die op de werkvloer niet zullen misstaan. Uiteraard allen van een hoge ergonomische kwaliteit. Kijkt u dus gerust eventjes rond want zo hebben we naast de onder andere het volgende voor u in de aanbieding:

  • meubilair voor werkplekken
  • voor vergaderzalen
  • kasten om spullen in kwijt te kunnen, denk maar aan archiefkasten et cetera
  • maar ook producten voor in de kantine

Kortom: op het gebied van ergonomische spullen bij u op werk zijn we van alle markten thuis. Wacht dan ook niet langer maar bestelt u het liefste vandaag nog een ergonomische bureaustoel. Want dankzij deze stoelen zullen uw collega’s met een vrolijk gezicht hun werk kunnen doen. Dat levert diverse voordelen op omdat ze hierdoor ook gemotiveerd worden om harder te werken en om met eigen ideeën op de proppen te komen die ze daadwerkelijk aan u voor zullen leggen. Zo kan uw bedrijf blijven groeien en kunt u uw medewerkers hier veel voor terug geven, in ieder geval het behoud van hun gezondheid en dat is een groot goed.

Nooit meer vervelende kwaaltjes door slecht meubilair op werk

Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen hoe belangrijk het is om achter elk bureau een ergonomische bureaustoel te zetten. Een ergonomische bureaustoel is speciaal aangepast om diverse nare klachten te voorkomen en het wordt dan ook zeker aanbevolen door artsen over de hele wereld. Ook de vakbonden steunen de ergonomische bureaustoel en zien het liefste een prettige werkomgeving voor iedereen. Dat spreekt uiteraard voor zich maar het valt ons op dat helaas nog best veel bedrijven hier lak aan hebben. Dat zal enkel henzelf in de kaart spelen. Herkent u dit probleem? Dan is het daadwerkelijk de hoogste tijd om een ergonomische bureaustoel te gaan kopen en we hopen dat u daarvoor voor ons kiest. Wij hebben namelijk diverse modellen en willen niets lievers dan ook voor u een ergonomische bureaustoel leveren. Maakt u dan ook snel een keuze uit ons assortiment en geeft u aan hoeveel stoelen u zou willen ontvangen. Wij gaan dan meteen aan de slag met het in orde maken van uw bestelling zodat u het zo spoedig mogelijk aan huis of beter gezegd, bij u op het kantoor kunt ontvangen en in gebruik kunt gaan nemen. Dan kunnen die oude versleten stoelen eindelijk naar het grofvuil. Zit u nog met prangende vragen over het een of het ander? Dat is geen enkel probleem, stelt u ze dan ook even aan onze klantenservice. U kunt ons bellen of e-mailen.