Welkom bij het Groeiatelier waar twintigers en dertigers terecht kunnen die op zoek zijn naar een goede coach. Arnhem is de omgeving waar je woonachtig bent of de omgeving van Arnhem? Dan vind je hier de beste coaches die je kunnen helpen met het helder maken van je gedachten. Het wordt ook wel eens het zogenaamde ‘dertigers dilemma’ genoemd. Wanneer je eind twintig bent, kom je als jong volwassene voor bepaalde keuzes te staan die op je leven grote invloed zullen hebben. Je bent klaar met je studie. Rond je dertigste verandert er iets. Andere vragen houden je bezig. Wat wil je precies? Hoe kan ik me verder ontwikkelen. Vijfenzeventig procent van alle twintigers en dertigers maken een periode door waarin ze op vele belangrijke vragen niet een twee drie het antwoord weten. Het groeiatelier is de plek bij uitstek om een coach te vinden die samen met jou de gedachten op een rijtje kan zetten om inzicht te krijgen over wie jij bent en wat jij werkelijk wilt. Zoek je een coach? Arnhem is waar je woont? Kies dan voor een van de coaches van het groeiatelier. Een coach Arnhem van het groeiatelier gaat graag met je aan de slag om duidelijkheid te scheppen. Iedereen is anders en dat is een goede zaak, maar wat de juiste vervolgstappen zijn is ook voor iedereen anders. Misschien ben jij wel iemand die graag eerst een carrière wilt opbouwen. Misschien wil je juist een gezin stichten maar beangstigt deze gedachte je ook omdat je ook een avontuurlijke aard hebt. Misschien wil je nog een lange reis maken. De keuzes die je nu maakt bepalen hoe je leven verder zal lopen en daarom is deze leeftijd best wel een pittige leeftijd. Een coach Arnhem is een coach die werkt in de omgeving van Arnhem. De coach Arnhem van het groeiatelier kan jou helpen met het vinden van de antwoorden op de belangrijkste vragen zoals:

  • wat zijn mijn dromen en welke dromen mogen dromen blijven en welke niet
  • welke vervolgstappen wil ik zetten of wil ik juist even geen stappen zetten
  • ik heb het gevoel dat ik meer uit mezelf kan halen maar loop steeds vast
  • ik zit helemaal vast in mijn huidige loopbaan en weet niet waar ik moet zoeken
  • ik ben op zoek naar een baan die echt helemaal aansluit bij mijn kwaliteiten

Coach Arnhem; leer je kwaliteiten kennen

Om de juiste keuzes te maken is enig zelfinzicht wel belangrijk. We groeien allemaal op en als we eenmaal klaar zijn met studeren begint voor vele het zogenaamde ‘echte leven’. Sommige mensen valt dat zwaarder dan ze hadden kunnen vermoeden. Deze mensen kunnen soms best wel een goed gesprek gebruiken met een coach. Arnhem, Amsterdam, Den Haag. Een coach van het groeiatelier kun je op verschillende plaatsen vinden. De coach Arnhem van het groeiatelier werkt in Arnhem. Ben je woonachtig in de omgeving van Arnhem en loop je al tijden met een onrustig gevoel rond omdat bepaalde gedachte in je hoofd rond blijven zingen zonder daadwerkelijke conclusie. Bekijk dan eens de mogelijkheden van het inschakelen van een coach. Arnhem of omgeving. Het groeiatelier biedt voldoende mogelijkheden voor jou om een goede coach te vinden. De vragen waar een coach mee aan de slag gaan worden toegespitst op de blokkades waar je als jongvolwassene tegenaan loopt. Dat kunnen tal van zaken zijn. Wellicht zit het probleem hem in het stellen van heldere doelen. In het leven is het belangrijk om heldere doelen te stellen. Een coach kan helpen met het formuleren van deze doelen. Wij werken in heel Nederland. Afhankelijk van de woonplaats kun je zoeken op ‘coach Arnhem’, ‘coach Amsterdam’ enzovoort. De juiste keuzes maken is belangrijk. Wanneer jonge mensen bij een van onze coaches aankloppen nadat ze onder ‘coach Arnhem’ een coach hebben gevonden, wordt er altijd eerst gekeken naar wat de problemen precies zijn die zich aandienen.

Coach Arnhem; vertrouwen

Kennismaken met de zogenaamde ‘coach Arnhem’ waar je via de website mee in aanraking kwam is een belangrijk onderdeel van het proces. Immers, om goed geholpen te worden moet men zich op zijn of haar gemak voelen. Om de bron van het probleem aan te pakken moet er niets – of zo min mogelijk – in staan tussen de cliënt en de coach. Arnhem coaching gebeurt op een prettige locatie. Bij jonge mensen die kampen met vragen over hun carrière, zien we veelal dat mensen reeds een tamelijk goede baan hebben, maar dat er na een aantal jaar een soort verveling optreedt. Ze hebben bereikt wat ze wilden bereiken, maar voelen nu een bepaalde leegte. Ze willen iets anders, maar wat is dat anders precies? Mensen die vanaf jonge leeftijd al weten wat ze willen, of denken te weten wat ze willen, hebben vaak problemen met het moment dat doelen bereikt worden. Er moeten steeds nieuwe doelen worden gesteld om de motor draaiende te houden. Op zichzelf is dat helemaal geen kwalijke eigenschap, maar voor deze mensen is het wel belangrijk om zo nu en dan pas op de plaats te maken. Leren kijken naar je eigen patronen en soms even stil proberen te staan, kan goed zijn. Soms is dat makkelijker als u een extra paar ogen heeft en iemand die met een objectieve blik kijkt naar de gedachten die u vormgeeft tijdens een gesprek. Neem contact op als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden.