Ben jij op zoek naar goede en uitdagende gitaarles in Roosendaal? Kijk dan niet verder Jeronimus, de gitaardocent en songwriter die jou verder helpt met de gitaar. Voor de beginnende speler, maar ook voor iedereen die al jaren speelt maar graag beter wilt worden. Samen met Jeronimus ga jij kijken naar je spel en hoe dat verbetert kan worden, waarbij de vele jaren ervaring van Jeronimus als gitarist jou kunnen helpen. Daarnaast kun je met zijn gitaarles in Roosendaal ook veel leren van Jeronimus op muzikaal gebied. Dat betekent dat hij je leert hoe liedjes in elkaar steken en hoe je als gitarist zelf kunt schrijven. De perfecte gitaarles in Roosendaal voor iedereen die graag meer wil leren over zijn gitaar en niet bang is om de uitdaging aan te gaan!

Gitaarles in Roosendaal met een persoonlijk tintje

Voor Jeronimus is een ding van levensbelang als jij zijn gitaarles in Roosendaal gaat volgen: inzet. Gitaar leren spelen is voor een belangrijk gedeelte pure oefening en je moet natuurlijk wel bereidt zijn om de uren erin te steken die je erin moet steken. Een goede gitarist heeft duizenden uren op zijn instrument gespeeld en dat is dan ook de beste manier om beter te worden. Natuurlijk vraagt Jeronimus niet van jou dat je al jaren ervaring hebt of dat je iedere dag 8 uur oefent, maar wel dat je de dingen doet die Jeronimus van je vraagt. Stel je moet een liedje oefenen, of een aantal grepen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze daadwerkelijk oefent, omdat je alleen op deze manier ze ook daadwerkelijk zult leren. Maar je zult ook merken dat het steeds makkelijker wordt en steeds leuker. Je zult in het begin misschien even door moeten zetten en een aantal keer die moeilijke greep moeten oefenen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt kun je ook steeds meer. Dat maakt de gitaarles in Roosendaal van Jeronimus dan ook zo succesvol: je merkt zelf dat je met stappen vooruit gaat en dat is natuurlijk wel zo prettig!

Hoe werkt het?

Gitaarles in Roosendaal begint voor Jeronimus bij de basis, waarna hij verder gaat met het toepassen van deze basiskennis. Aan bod komen, niet per se in deze volgorde:

  • De pure basis: akkoorden, riffjes en slagtechnieken, waarmee je een goede basis kunt leggen en je veel al kunt spelen
  • De linkerhand-techniek: uiteraard het spelen van akkoorden, maar ook de pull-off, hammer-on, slide en bending technieken komen aan bod, zodat je een volledige speler wordt.
  • De rechterhand-techniek: het spelen van slaggitaar en het tokkelen, zodat je ook deze technieken beheerst.
  • De muzikaliteit: je leert diverse aspecten, zoals toonvorming, timing en improvisatie. Als je namelijk beter begrijpt hoe een liedje in elkaar steekt kun je het een stuk beter spelen!
  • Muzikale notatie: het lezen van akkoordenschema’s, ritmische notaties, tablatuur en natuurlijk noten lezen.
  • Het ontdekken van belangrijke muzikale aspecten: toonladders, akkoordenvormen en intervallen.

Op deze manier word je met Jeronimus echt een complete gitarist, die zich in ieder genre thuis weet. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je te focussen op een bepaald genre of aspect van de gitaar, maar het is belangrijk dat je op ze minst kennis hebt van wat allemaal mogelijk is met de gitaar. En om je helpen te oefenen gebruikt Jeronimus bij zijn gitaarles in Roosendaal zijn gitaarstudio, waar je gitaarlessen op kunt nemen. Dat is handig om thuis even mee te oefenen en jezelf nog een keer te beluisteren. Heb je interesse gekregen? Boek dan een keer een proefles of neem een korte cursus, zodat je kunt kijken of deze gitaarles in Roosendaal iets voor jou is!