Als je op zoek bent naar een cadeautje voor een voetbalfan, dan is een nederlands elftal shirt eigenlijk altijd een goed idee! Iedere voetballiefhebber uit Nederland steunt immers het nationale team en je kunt er dan ook van uit gaan dat een oranje voetbalshirt zeer in de smaak zal vallen. Een nederlands elftal shirt is voor kinderen en volwassen, voor jongens en meisjes, heren en dames een heel goede keus. Iedereen wil onze nationale trots immers graag aanmoedigen en hoe je dit nu beter doen dan zelf in de nationale kleuren gekleed te gaan?!

Verschillende soorten nederlands elftal shirt

De echte voetballiefhebber weet natuurlijk dat de nationale teams niet altijd in dezelfde kleding lopen als zij wedstrijden hebben. Tijdens de thuiswedstrijden worden er tenues in een ander ontwerp gedragen dan tijdens de uitwedstrijden. Het is natuurlijk leuk om als fan het nederlands elftal shirt te dragen dat past bij de wedstrijd van die dag. Daarom vind je bij voetbalshirtskoning, de specialist op het gebied van voetbalshirts en voetbaltenues, zowel de thuisshirts als de uitshirts van ons nationale team. En natuurlijk niet alleen maar van het herenteam, ook van de Leeuwinnen kun je de correcte outfits bij hen vinden! Het damesshirt wijkt immers iets af van dat van de heren. Naast de voetbalshirts van de veldspelers, vind je bij voetbalshirtskoning ook het nederlands elftal shirt en tenue van de keepers. Kleine keepertjes kijken vaak op tegen de keepers van de nationale teams en het is voor hen dan ook zeker leuk om zelf ook het keeperstenue te kunnen dragen! En dan hebben ze bij voetbalshirtskoning ook nog een andere outfit in de collectie, namelijk het nederlands elftal shirt van het EK 88. Dit zeer succesvolle Europees Kampioenschap staat bij velen op het netvlies gebrand en het bijzondere ontwerp van de shirts van dat EK is bij velen nog altijd zeer populair!

Met of zonder opdruk?

Je kunt bij voetbalshirtskoning dus kiezen uit verschillende opties als jij een nederlands elftal shirt wilt kopen:

  • herentenue, uit of thuis
  • damestenue, uit of thuis
  • keeperstenue
  • EK 88 tenue

Uiteraard zijn al deze verschillende kledingstukken in verschillende maten verkrijgbaar, zodat je de juiste maat kunt kopen. Maar ze bieden bij deze zaak niet alleen heel veel verschillende soorten tenues van het nationale team, je kunt ook kiezen voor exemplaren met of zonder opdruk. Zo kun je het EK 88 tenue bijvoorbeeld krijgen met de naam van Gullit of Van Basten erop. En het huidige nederlands elftal shirt kun je ook krijgen met een opdruk van een van de spelers van dit moment. Maar naast voorbedrukte exemplaren, kun je bij voetbalshirtskoning ook zelf kiezen voor een opdruk. Zo kun je de naam van jouw favoriete speler er op laten zetten of je kunt je eigen naam er op laten drukken. Voor een cadeau is dat natuurlijk extra leuk, het is immers bijzonder om een nederlands elftal shirt te hebben waar de eigen naam op staat! Zo is het net alsof je zelf deel uitmaakt van het team. Dit is dus zeker een mogelijkheid om te overwegen!