Vorig jaar heb ik zo hard gewerkt dat ik dit jaar begon met een forse burn out. Dat was natuurlijk heel vervelend en ik heb daarom ook besloten dat ik mijn leven wilde veranderen. Ik had namelijk helemaal geen goede balans meer tussen mijn prive-leven en mijn werk. Ik werk namelijk als freelancer en dat houdt in dat je in principe altijd wel kunt werken en dus moet je goed je best doen om die balans te behouden. Vandaar dat ik onlangs ben gaan zoeken naar goede timemanagement tips. Ik had namelijk al snel in de gaten dat ik niet op eigen kracht een betere balans in mijn leven zou kunnen aanbrengen en dus ben ik gaan zoeken naar timemanagement tips die echt goed werkten. Ik had namelijk al een keer een soort zelfhulpboekje gevonden waar dan in beschreven werd dat je van jezelf moest gaan houden en noem het allemaal maar op, maar daar kon ik heel weinig mee. Ik wilde vooral de balans in mijn leven terug hebben en dus ben ik gaan zoeken naar goede timemanagement tips. Wat ik vooral belangrijk vond, was dat ik leerde om meer rust te nemen. Dit zou ik kunnen bereiken door vooral beter te gaan werken. Wanneer ik namelijk aan het werk ben, doe ik allerlei andere dingen die helemaal niks met het werk te maken hebben. Zo ben ik bijvoorbeeld vaak op Instagram en andere sociale media te vinden terwijl ik daar voor mijn werk niks te zoeken heb. Ik wilde daarom ook graag timemanagement tips vinden die mij hielpen om geconcentreerder aan het werk te kunnen gaan en aan het werk te kunnen blijven. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van timemanagement.nl kon gaan kijken. Deze site is namelijk speciaal in het leven geroepen voor mensen zoals ik die graag mee tijd willen hebben om andere dingen in hun leven te gaan doen dan alleen maar werken. Het is namelijk ook helemaal niet gezond om altijd maar met werk bezig te zijn. Ik heb de adviezen op deze site doorgenomen en ik kan u zeggen dat deze echt heel goed waren. 

Deze timemanagement tips zijn heel goed

Wat ik heel prettig vond, was dat de mensen van deze site de bezoeker niet met een kluitje in het riet sturen wanneer het gaat over de timemanagement tips die zij geven. Je kunt hier echt heel goede adviezen vinden en dat is heel handig omdat je zo echt leert hoe je bete met je tijd om kunt gaan. Ik ben daarom ook blij dat ik deze pagina gevonden heb en omdat ik denk dat anderen ook veel aan deze timemanagement tips zouden kunnen hebben, wilde ik er graag een artikeltje over schrijven. 

Heeft u ook behoefte aan goede adviezen? 

Mocht u ook graag een betere balans in uw leven willen, kijk dan ook een keer op timemanagement.nl om:

  • Te zien wat u hier allemaal aan adviezen kunt vinden 
  • Te lezen hoe u meer uit uzelf kunt halen 
  • Hoe u een goede balans tussen uw werk en prive kunt maken 

Kijk snel op timemanagement.nl